Спосіб отримання м'яса заливного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201014536 ; Заявл. 06.12.2010 ; Опубл. 11.07.2011, Бюл. № 13. - 3 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Чуйко, Л. О. Рубіна, В. В. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Василенко, О. О. Крапивницька, І. О. Поліщук, Г. Є. Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Міскіевич, Т. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\