Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, А. О. Борисова, Т. І. Маренкова, Л. З. Шильман, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06073 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 10 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Камсуліна, Наталія Валеріївна Борисова, Аліна Олексіївна Маренкова, Тетяна Іванівна Шильман, Лев Залманович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\