Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606061 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, С. І. Федак, Наталя Василівна Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\