Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Перцевой, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Гринченко, Ольга Олексіївна Гринченко, Наталя Геннадіївна Маяк, Ольга Анатоліївна Іващенко, Сергій Григорович Діхтярь, Альона Миколаївна Омельченко, Світлана Борисівна Котляр, Олег Володимирович Держ. біотехнол. ун-т.\власник\