Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. К. Мазуренко, А. О. Борисова, О. О. Мануєнкова, О. В. Пасько, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарцнарек, О. В. Котляр ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u201906017 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 5 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевий, Ф. В. Гурський, Петро Васильович Мазуренко, Ігор Костянтинович Борисова, Аліна Олексіївна Мануєнкова, Олена Олегівна Пасько, Ольга Володимирівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Котляр, Олег Володимирович Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\