Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу [Текст] / Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201012021 ; Заявл. 11.10.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 7 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна Поздняков, В. В. Тимчук, С. М. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\ Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України\власник\