Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційних похідних молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, А. В. Гпафуров ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2015 05049 ; Заявл. 25.05.2015 ; Опубл. 25.12.2015, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Дейниченко, Григорій Вікторович Юдіна, Т. І. Крамаренко, Д. П. Мазняк, З. О. Золотухіна, Інна Василівна Дмитревський, Дмитро В`ячеславович Гпафуров, А. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\