Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, О. М. Самолюк-Холодова, Ф. В. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, О. Ю. Мельник, І. В. Симакова ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06036 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 7 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Перцевий, Федір Всеволодович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Мельник, Оксана Юріївна Симакова, Інна Володимирівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\