Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. К. Мазуренко, О. В. Пасько, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. А. Ярмош ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06037 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Мазуренко, Ігор Костянтинович Пасько, Ольга Володимирівна Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Ярмош, Т. А. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\