Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. В. Пасько, А. М. Діхтярь, О. Ю. Мельник ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06030 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Перцевий, Федір Всеволодович Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Пасько, Ольга Володимирівна Діхтярь, Альона Миколаївна Мельник, Оксана Юріївна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\ники:\