Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Ф. В. Перцевий, І. В. Симакова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, Н. В. Камсуліна ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06038 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 3 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Маренкова, Тетяна Іванівна Перцевий, Федір Всеволодович Симакова, Інна Володимирівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Камсуліна, Наталія Валеріївна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\