Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405263 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.1014, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Д. О. Бірка, Андріана Перцевой, М. Ф. Крапівницька, І. О. Чуйко, Л. О. Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Колесник, А. В. Обозна, М. В. Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Л. О. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\