Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Андріана Бірка, П. В. Іванніков, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201506929 ; Заявл. 13.07.2015 ; Опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1. - 16 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Обозна, М. В. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Бірка, Андріана Іванніков, П. В. Самолюк-Холодова, О. М. Борисова, А. О. Колесник, О. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\