Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Гурський, Петро Васильович Гринченко, Ольга Олексіївна Гринченко, Наталя Геннадіївна Іващенко, Сергій Григорович Маяк, Ольга Анатоліївна Кравченко, С. І. Діхтярь, Альона Миколаївна Котляр, Олег Володимирович Держ. біотехнол. ун-т.\власник\