Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Д. О. Бідюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606027 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017. - 6 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Омельченко, Світлана Борисівна Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, С. І. Бідюк, Д. О. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\