Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Желєва, Тетяна Сергіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Дроменко, Олена Борисівна Онищенко, В'ячеслав Миколайович Янчева, Марина Олександрівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна Черемська, Тетяна Володимирівна Омельченко, Світлана Борисівна Держ. біотехнол. ун-т.\власник\