Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Андріана Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201405301 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, І. О. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Кузнецова, Тетяна Олегівна Бірка, Андріана Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Чуйко, Л. О. Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Л. О. Борисова, А. О. Колесник, А. В. Обозна, М. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\