Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505111 ; Заявл. 25.05.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 6 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович Юдіна, Т. І. Крамаренко, Д. П. Мазняк, З. О. Золотухіна, Інна Василівна Дмитревський, Дмитро В`ячеславович Гафуров, О. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\