Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. І. Усатюк, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606059 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 9 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Усатюк, С. І. Чуйко, Л. О. Шильман, Л. З. Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Колесник, Аліна Олексіївна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\