Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201001976 ; Заявл. 23.02.2010 ; Опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, О. В. Гавриш, А. В. Акмен, Вікторія Олександрівна Шевченко, Ю. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\