Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201106362 ; Заявл. 20.05.2011 ; Опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23. - 2 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Діхтярь, Альона Миколаївна Кириченко, Віктор Васильович Федак, Наталя Василівна Поздняков, В. В. Тимчук, С. М. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\ Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України\власник\