Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. Бірка, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 05304 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 27.04.2015, Бюл. № 8. - 9 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бірка, А. Крапівницька, І. О. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Колесник, А. В. Кузнецова, Тетяна Олегівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\