Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 25.05.2010 / В. І. Маяк ; наук. конс. В. М. Михайлов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26095 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 26-30
УДК
664.8
658.562.5
Кл.слова (ненормированные): концентровані продукти -- плодоовочева сировина -- процеси -- структурно-механічні характеристики -- теоретичні моделі -- концентрированные продукты -- плодоовощное сырье -- процессы -- структурно-механические характеристики -- теоретические модели -- concentrated products -- raw fruit and vegetables -- processes -- structural-mechanical characteristics -- theoretical models -- Доп. точки доступа: Михайлов, Валерій Михайлович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі