Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8.03.002.33
К 72
.
Хіміко-технологічна оцінка сировини при збереганні та виготовленні овочевих консервів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 26.11.2014 / К. В. Костецька ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-19

УДК
664.8.03.002.33

Кл.слова (ненормированные): пряносмакові рослини -- баклажан -- перець солодкий -- сорт -- ступінь стиглості -- короткострокове зберігання -- консерви -- якість -- пряновкусовые растения -- перец сладкий -- степень спелости -- краткосрочное хранение -- консервы -- качество --
Доп. точки доступа: