Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 09.02.2006 / О. Р. Михайлицька ; наук. керівник Р. Й. Кравців ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
637.3
Кл.слова (ненормированные): сир твердий сичужний -- бактеріальні композиції -- закваска -- мікрофлора -- мікроелемент -- якість -- визрівання -- сыр твердый сычужный -- бактериальные композиции -- микрофлора -- микроэлемент -- качество -- созревание -- hard rennet cheese -- bacterial compositions -- staters -- microflora -- trace element -- quality -- ripening -- Доп. точки доступа: Кравців, Роман Йосипович\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)