Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

620.2
С 65
.
Товарознавча характеристика концентрату сироваткових білків і казеіну та шляхи його використання в молочних продуктах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / С. В. Сорокіна ; наук. керівник В. Н. Козлов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Б. ц.

УДК
620.2
637.344
637.147.2

Ключові слова: казеїн -- концентрати -- молочні білки -- молочні продукти -- сироваткові білки -- товарознавство -- харчові концентрати -- казеин -- концентраты -- молочные белки -- молочные продукты -- сывороточные белки -- товароведение -- пищевые концентраты -- casein -- concentrates -- milk proteins -- dairy products -- whey proteins -- commodity science -- food concentratesс --
Анотація:
Дисертаційна робота присвячена товарознавчій характеристиці концентрату сироваткових білків і казеїну (КСБК). В роботі були досліджені товарознавчі якості КСБК, доказана його багатафункціональність. Проведені дослідження по вивченню змін КСБК при зберіганні. Запропонована, розроблена та науково обгрунтована можливість більш повного комплексного осадження молочних білків з сироватки та знежиренного молока шляхом термокислотної коагуляції.Здійснено промислове впровадження запропонованих розроблень.
Додаткові точки доступу: