Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 18.05.2007 / В. О. Потапов ; наук. конс. М. І. Погожих ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26075 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27-31
УДК
664.8.047
664.834.2
Кл.слова (ненормированные): кінетика сушіння -- вільна волога -- зв'язана волога -- моделювання -- сполучені процеси перенесення -- кинетика сушки -- свободная влага -- связанная влага -- моделирование -- сопряженые процессы переноса -- drying kinetics -- free water -- bound water -- modelling -- conjugate transfer processes -- Доп. точки доступа: Погожих, Микола Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі