Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.83
К 56
.
Удосконалення технології картопляних чипсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 23.05.2017 / О. А. Коваленко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-18

УДК
664.83

Кл.слова (ненормированные): картопля -- сорт -- чіпси -- снеки -- фритюрний жир -- соняшникова олія -- кукурудзяна олія -- ріпакова олія -- пальмовий олеїн -- поліненасичені жирні кислоти w-6 -- w-3 -- антиоксидант -- транс-ізомери -- акриламід -- картофель -- чипсы -- фритюрный жир -- подсолнечное масло -- кукурузное масло -- рапсовое масло -- пальмовый олеин -- полиненасыщенные жирные кислоты w-6 -- транс-изомеры -- акриламид --
Доп. точки доступа: