Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.95
М 13
.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : захищена 04.03.2015 / Т. М. Маєвська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 16-20

УДК
664.95

Кл.слова (ненормированные): аноліт -- католіт -- короп звичайний -- модорі -- промитий фарш -- процес промивання -- суварі -- анолит -- католит -- карп обыкновенный -- модори -- промытый фарш -- процесс промывания -- сувори --
Доп. точки доступа: