Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 09.02.2011 / В. П. Янаков ; наук. керівник Ф. Ю. Ялпачик ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК
664.65.05
Кл.слова (ненормированные): тістоприготування -- тістомісильна машина -- місильний орган -- витрати потужності -- якісні показники тіста -- тестоприготовление -- тестомесильная машина -- месильный орган -- затраты мощности -- качественные показатели теста -- dough preparation -- a dough mixing machine -- a mixing part -- power expenditure -- quality indexes of dough -- Доп. точки доступа: Ялпачик, Федір Юхимович\наук. керівник\ Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)