641.514.3 Д 55 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / Д. В. Дмитревський ; наук. керівник О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30924 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
641.514.3
635.2
Кл.слова (ненормированные): процес очищення -- термічна обробка -- механічне доочищення -- зусилля відділення -- втрати сировини -- апарат для очищення -- комбіноване очищення -- очищення бульбоплодів -- процесс очистки -- термическая обработка -- механическая доочистка -- усилие отделения -- потери сырья -- аппарат для очистки -- комбинированная очистка -- очистка клубнеплодов -- peeling process -- thermal processing -- mechanical advanced peeling -- force value detach -- raw material losses -- apparatus for the peeling -- combined peeling -- combined peeling of tubers -- Доп. точки доступа: Терешкін, Олег Георгійович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі