Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 25.03.2011 / М. А. Чеканов ; наук. керівник Г. М. Постнов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30878 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
637.5.039
Кл.слова (ненормированные): м’ясна сировина -- ультразвук -- ультразвукова хвиля -- енергія ультразвуку, що розсіялася -- структурно-механічні показники -- м’ясні фарші -- мясное сырье -- ультразвук -- ультразвуковая волна -- рассеянная энергия ультразвука -- структурно-механические показатели -- мясные фарши -- meat raw materials -- ultrasound -- an ultrasonic wave -- energy of ultrasound which has dissipated -- structurally-mechanical indicators -- minced meat -- Доп. точки доступа: Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі