Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 05.12.2013 / М. В. Кирильченко ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16
УДК
664.871
634.72
Кл.слова (ненормированные): плодово-ягідні соуси -- біологічно активні речовини -- мультиензимна композиція -- ферментоліз -- соки з чорної смородини -- соки з порічок червоних -- бананове пюре -- плодово-ягодные соусы -- биологически активные вещества -- мультиэнзимная композиция -- ферментолиз -- соки из черной смородины -- соки из красной красной смородины -- банановое пюре -- Доп. точки доступа: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)