637.352.004.12 Р 98 Рябченко , Наталія Олександрівна.
Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Н. О. Рябченко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2013. - 19 с. - Б. ц.
УДК
637.352.004.12
Ключові слова: білки -- біологічна цінність -- дієтична добавка -- мікроелементи -- сири м'які -- сирна сироватка -- сироватка -- споживчі властивості товарів -- якість -- белки -- биологическая ценность -- диетическая добавка -- микроэлементы -- сыры мягкие -- творожная сыворотка -- сыворотка -- потребительские свойства товаров -- качество -- proteins -- biological value -- dietary supplement -- trace elements -- soft cheeses -- cheese whey -- serum -- consumer properties of goods -- quality -- Анотація: Доведено доцільність використання дієтичної добавки "Ламідан" і альбумінної маси в складі рецептур м'яких розсільних сирів для підвищення їх біологічної цінності. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т