Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.87
П 77
.
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 30.05.2019 / В. Г. Применко ; наук. керівник Т. М. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34059 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц.

УДК
664.87
664.3
641.887

Кл.слова (ненормированные): сироватка молочна -- селен -- добавки дієтичні селен-білкові -- соуси -- майонез -- кетчуп -- гірчиця -- сыворотка молочная -- добавки диетические селен-белковые -- соусы -- горчица -- dairy whey -- selenium -- selenium-protein dietary supplement -- sauces -- mayonnaise -- ketchup -- mustard --
Доп. точки доступа: