Оптимізація витрат підприємств громадського харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 25.04.1997 / Л. Г. Мєдвєдєва ; наук. керівник Н. О. Власова ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.
УДК
640.4
Кл.слова (ненормированные): витрати -- траты -- точка беззбитковості -- точка безубыточности -- оптимізація -- оптимизация -- прогноз -- інфляція -- инфляция -- співвідношення -- соотношение -- costs -- break-even point -- optimization -- forecast -- inflation -- correlation -- Доп. точки доступа: Власова, Наталія Олексіївна\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)