Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

640.4
М 42
.
Оптимізація витрат підприємств громадського харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 25.04.1997 / Л. Г. Мєдвєдєва ; наук. керівник Н. О. Власова ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

УДК
640.4

Кл.слова (ненормированные): витрати -- траты -- точка беззбитковості -- точка безубыточности -- оптимізація -- оптимизация -- прогноз -- інфляція -- инфляция -- співвідношення -- соотношение -- costs -- break-even point -- optimization -- forecast -- inflation -- correlation --
Доп. точки доступа: