Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.665
С 91
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагаченних каротиновмісними овочевими порошками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Н. А. Суха . - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.665

Ключові слова: гарбузовий порошок -- збагачений хліб -- інтенсифікація -- каротин -- овочеві порошки -- порошок моркви -- хлібобулочні вироби -- тыквенный порошок -- обогащенный хлеб -- интенсификация -- овощные порошки -- порошок моркови -- хлебобулочные изделия -- pumpkin powder -- enriched bread -- intensification -- carotene -- vegetable powders -- carrot powder -- bakery products --