Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.834
Т 19
.
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.11.2016 / Т. А. Тарасенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 14-18

УДК
664.834

Кл.слова (ненормированные): сушені подрібнені -- капуста -- кабачки -- топінамбур -- сушіння зі змішаним теплопідведенням -- функціонально-технологічні властивості -- кулінарні вироби з борошна -- сушеные измельченные -- топинамбур -- сушка со смешанным теплоподводом -- функционально-технологические свойства -- кулинарные изделия из муки --
Доп. точки доступа: