Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.83
К 56
.
Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 16.12.2020 / А. В. Ковтун ; наук. керівник В. М. Ковбаса ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.

УДК
664.83

Кл.слова (ненормированные): формовані картопляні чіпси -- висівки -- жмих -- кріопорошки -- випікання-висушування -- формируемые картофельные чипсы -- отруби -- жмых -- криопорошки -- выпечка-высушивание -- molded potato chips -- bran -- cake -- cryopowders -- baking-drying --
Доп. точки доступа: