Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.149-035.83.002.3
З-80
.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Л. А. Золотарьова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 19 с. - Б. ц.

УДК
664.149-035.83.002.3

Кл.слова (ненормированные): діабетичний мармелад -- діабетичні продукти -- ехінацея -- желейний мармелад -- желейні вироби -- фітодобавки -- диабетический мармелад -- диабетические продукты -- эхинацея -- желейный мармелад -- желейные изделия -- фитодобавки -- diabetic marmalade -- diabetic products -- echinacea -- jelly marmalade -- jelly products -- herbal supplements --
Аннотация:
Робота присвячена питанням розробки технологій желейних кондитерських виробів спеціального призначення на основі використання фітодобавок з нетрадиційних видів місцевої лікарської рослинної сировини.
Доп. точки доступа: