Технологія отримання лікопіновмісних біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки) : захищена 20.06.2011 / І. Ф. Негру ; наук. керівник Л. В. Капрельянц ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2010. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16
УДК
663
Ключові слова: бад -- томатни вичавки -- ферменти -- ферментовані томатні вичавки -- олія збагачена лікопіном -- b-циклодекстрин -- комплекс влючення -- томатные выжимки -- ферменты -- ферментированные томатные выжимки -- масло обогащенное ликопином -- комплекс включения -- tomato husks -- enzymes -- fermented tomato husks -- lycopene -- b-cyclodextrine -- inclusion complex -- Анотація: Дослідження харчової і біологічної цінності дозволяє рекомендувати використання вуглеводно-жирового комплексу при виробництві жировмістних продуктів. Додаткові точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)