Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 02.04.2008 / М. Л. Серік ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26645 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
637.521.47
641.111.18
Кл.слова (ненормированные): композиція мінерально-білково-жирова -- біоорганічні сполуки кальцію -- поліненасичені жирні кислоти -- м’ясні січені вироби -- композиция минерально-белково-жировая -- биоорганические соединения кальция -- полиненасыщенные жирные кислоты -- мясные рубленые изделия -- mineral-protein-fat composition -- bioorganic compounds of calcium -- polyunsaturated fat acids -- minced meat products -- Доп. точки доступа: Головко, Микола Павлович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі