Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.858
А 19
.
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 30.11.2015 / К. В. Аветісян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-19

УДК
664.858

Кл.слова (ненормированные): крохмальні сиропи -- агар -- пектин -- полідекстроза -- фруктоза -- желейна маса -- збивна маса -- двошаровий мармелад -- крахмальные сиропы -- полидекстроза -- желейная масса -- сбивная масса -- двухслойный мармелад --
Доп. точки доступа: