Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 30.11.2015 / К. В. Аветісян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2015. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
664.858
Кл.слова (ненормированные): крохмальні сиропи -- агар -- пектин -- полідекстроза -- фруктоза -- желейна маса -- збивна маса -- двошаровий мармелад -- крахмальные сиропы -- полидекстроза -- желейная масса -- сбивная масса -- двухслойный мармелад -- Доп. точки доступа: Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)