Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / В. В. Євлаш ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1998. - 17 с. - Б. ц.
УДК
641.85
664.87
637.661
Кл.слова (ненормированные): збивна продукція -- кров тварин -- солодкі страви -- харчові концентрати -- взбивная продукция -- кровь животных -- сладкие блюда -- пищевые концентраты -- whipping products -- animal blood -- sweet dishes -- food concentrates -- Аннотация: Технология продуктов питания. Доп. точки доступа: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування