Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / В. Ю. Толстих ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2002. - 19 с. - Б. ц.
УДК
664.149.002.35
663.916.1
Ключові слова: зберігання харчових продуктів -- помадні цукерки -- структуроутворення -- харчова цінність -- хімічний склад продуктів -- інгредієнти -- хранение пищевых продуктов -- помадные конфеты -- структурообразование -- пищевая ценность -- химический состав продуктов -- ингридиенты -- food storage -- fondant candies -- structure formation -- nutritional value -- chemical composition of products -- ingredients -- Анотація: Роботу присвячено обґрунтуванню, розробці та комплексній оцінці якості помадних цукерок з функціональними рослинними інгрідієнтами на основі соєвих продуктів. Додаткові точки доступу: Одес. нац. акад. харч. технологій