Оцінка придатності сортів абрикосу до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва : захищена 23.04.1998 / Г. І. Глушко ; наук. керівник Е. В. Ніколаєв ; Ін-т винограду і вина Магарач . - Ялта : [б. в.], 1998. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-20. - Б. ц.
УДК
634.21
631.563
Кл.слова (ненормированные): низькотемпературне заморожування -- плоди -- абрикос -- тривале зберігання -- хімічний склад -- якість -- прогнозування -- низкотемпературное замораживание -- плоды -- длительное хранение -- химический состав -- качество -- прогнозирование -- low temperature freezing -- fruits -- apricot -- long storage -- chemical composition -- quality -- forecast -- Доп. точки доступа: Ніколаєв, Е. В.\наук. керівник\ Ін-т винограду і вина Магарач
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)