Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продукції рослинництва : захищена 23.05.2000 / Л. М. Пузік ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2000. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
631.563
635.621
Кл.слова (ненормированные): патисони -- плоди -- зберігання -- збереженість -- диференціація -- якість -- ферментація -- патиссоны -- плоды -- хранение -- сохранность -- дифференциация -- качество -- ферментация -- marrows -- fruit -- storage -- cafe keeping -- differenciatoin -- salting quality -- Доп. точки доступа: Нац. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)