Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Ж. М. Філарет ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 1999. - 22 с. - Б. ц.
УДК
664.8.039.7
635
Ключові слова: зберігання харчових продуктів -- переробка овочів -- переробка -- споживні властивості -- ферментація -- цвітна капуста -- якість продукції -- якість товарів -- якість харчових продуктів -- якість -- хранение пищевых продуктов -- переработка овощей -- переработка -- потребительские свойства -- ферментация -- цветная капуста -- качество продукции -- качество товаров -- качество пищевых продуктов -- качество -- food storage -- vegetable processing -- processing -- consumption properties -- fermentation -- cauliflower -- product quality -- quality of goods -- quality of food products -- Анотація: Роботу присвячено вивченню споживних властивостей цвітної капусти при переробці її ферментацією та подальшому тривалому зберіганні. Досліджено характер фізико-хімічних та мікробіологічних процесів при ферментації цвітної капусти в залежності від господарсько-ботанічного сорту капусти, температури ферментації, концентрації кухонної солі та ємкості тари. Додаткові точки доступу: Київ. держ. торговельно-екон. ун-т