Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.34.084.8
Ч-42
.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / В. М. Червоний ; наук. керівник Г. М. Постнов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30877 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.

УДК
664.34.084.8

Кл.слова (ненормированные): емульсія -- частота -- питома енергія -- процес ультразвукової обробки -- ультразвукова установка -- водно-жирова емульсія -- эмульсия -- частота -- удельная энергия -- процесс ультразвуковой обработки -- ультразвуковая установка -- водно-жировая эмульсия -- emulsion -- frequency -- the specific energy ultrasonic treatment -- ultrasonic device -- waterlipid emulsion --
Доп. точки доступа: