Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 24.05.2017 / О. П. Іжевська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.663
Кл.слова (ненормированные): шрот насіння льону -- борошно пшеничне -- хлібобулочні вироби -- фізіологічно-функціональні інгредієнти -- якість хліба -- шрот семян льна -- мука пшеничная -- хлебобулочные изделия -- физиологически функциональные ингредиенты -- качество хлеба -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)